Per millorar la visibilitat del POCTEFA i sensibilitzar als beneficiaris potencials de cara a la preparació del futur programa 2014-2020, s’ha realitzat una docuweb que presenta els resultats del POCTEFA a nivell general però també a través dels projectes.

Aquesta docuweb s’ha difós en el territori i a nivell nacional a través d’una campanya en línia a la premsa regional digital, així com en les xarxes socials i en els motors de recerca. Objectiu: sensibilitzar a la població sobre la cooperació transfronterera, els seus beneficis per al territori i els ciutadans. També ha permès informar als beneficiaris potencials de les oportunitats que ofereix un territori transfronterer com el nostre.

La docuweb creada pel POCTEFA ofereix als usuaris una informació més amena i participativa sobre els projectes duts a terme en el territori durant el període de programació 2007-2013. La integració de vídeos, textos, fotos i gràfics en una mateixa plataforma multimèdia permet als usuaris seleccionar la informació que desitgen veure, permetent una experiència més lliure i interactiva.

El desenvolupament d’aquest nou instrument de comunicació permet garantir la visibilitat de l’acció duta a terme per la UE sobre el terreny amb el cofinançament de projectes de cooperació territorial en l’espai fronterer Espanya-França-Andorra. És tan concret que posa en relleu el dinamisme dels actors del territori i els impactes del Programa i els seus beneficis en el territori i la seva població.

Pot consultar la docuweb del POCTEFA aquí.