El dimarts 29 de setembre de 2015 se celebrarà al Palau de Congressos de Saragossa el seminari de presentació del programa Interreg V-A Espanya, França, Andorra (POCTEFA 2014-2020)
En aquest seminari, que es desenvoluparà al llarg de tota la jornada, es presentaran els eixos i els objectius del programa, es tractaran els temes financers dels projectes i s’informarà sobre les novetats respecte del programa anterior.

En el marc d’aquest esdeveniment se celebraran cinc tallers temàtics directament relacionats amb els cinc eixos del programa, en els que responsables de la Secretaria Conjunta i membres del Partenariat donaran l’oportunitat als assistents de resoldre els seus dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb el Programa o la candidatura de projectes.

Així mateix, es donaran a conèixer exemples de bones pràctiques i es facilitarà el contacte entre socis de projectes potencials.

A finals d’agost hi haurà disponible una pàgina web a través de la qual els beneficiaris podran conèixer l’agenda detallada de l’esdeveniment i inscriure’s al seminari.

Uns dies abans de l’esdeveniment, el 10 de setembre, s’obrirà la primera convocatòria de projectes. Els beneficiaris tindran dos mesos per presentar les seves candidatures.

Podeu trobar aquí (ESP i FR) els primers documents de la convocatòria.

Crèdits foto: © Elena Almagro 2015