Del 19 al 21 de setembre, la plaça del Castillo de Pamplona s’omplirà de color amb les activitats d’art de carrer organitzades amb motiu de la Diada de la Cooperació Europea. S’instal•larà una filera de fitxes de dòmino gegants que aniran pintant diferents col•lectius. El dia 21 es donarà una empenta per tal que caiguin les fronteres.

El Dia de la Cooperació Europea és una oportunitat per donar visibilitat al treball que duem a terme els projectes de cooperació transfronterera. Aquest any, per primera vegada, uns 40 països celebraran la cooperació i el treball conjunt entre les comunitats locals transfrontereres, el 21 de setembre de 2012. Des del POCTEFA, ens hem volgut afegir a aquesta iniciativa organitzant activitats públiques a Pamplona, Navarra, regió que exerceix la Presidència rotatòria de la CTP, autoritat de gestió del Programa POCTEFA. S’organitzaran activitats d’art de carrer del 19 al 21 i es difondrà informació sobre els Programes de Cooperació europea, en particular sobre el POCTEFA. A més a més, la vigília, 20 de setembre, a la tarda, es durà a terme al Govern de Navarra el lliurement de premis del concurs d’art “Frontera, espai de cooperació”.
Diferents col•lectius pintaran fitxes de dòmino gegants sobre el tema “Frontera, espai de cooperació”. Es començaran a pintar el dia 19, i el dia 21 una delegació transfronterera donarà una empenta a les fitxes, donant així inici a la seva caiguda per efecte dominó, que simbolitzarà la desaparició de les barreres frontereres. Al llarg de tot el dia les peces seran exposades al centre de la ciutat.
Els animem a apropar-se al centre de Pamplona els dies 19, 20 i 21 de setembre i participar a la Festa de la Cooperació Europea.