La 14a edició del Trofeu Desman té lloc el 16, 17, 18 i 19 de juny de 2011. Aquest repte s’articula a partir de proves accessibles, més “natura que aventura” i serveix de nexe d’unió entre empreses i institucions.

Aquest Trofeu permet que els membres de l’empresa visquin una gran aventura en comú, accessible i en total seguretat. A partir de l’excusa esportista, el Trofeu Desman té diversos objectius: promoure la solidaritat i la cooperació, desenvolupar els intercanvis entre les empreses andorranes, catalanes, espanyoles i franceses que hi participen, donar a conèixer directament i concretament la pràctica d’activitats turístiques sobre els diferents lloc d’acollida i contribuir a la seva mediatització.

La prova rep el nom d’un petit mamífer que només habita als Pirineus (a França i Espanya), el desman dels Pirineus. El títol genèric atorga a l’esdeveniment una identitat pirinenca sense fronteres i aporta un gran símbol ecològic, el de la qualitat de l’aigua dels Pirineus.
Cal destacar que el Trofeu gaudeix de finançament europeu i que l’any 2000 va guanyar el premi de la Fundació Hyppocrène, entre 326 projectes europeus.

Més informació: http://www.trophee-desman.com