Ja s’ha publicat el programa definitiu dels esdeveniments a la pàgina web i són els últims dies per inscriure’s a les activitats desitjades.

Aquest any se celebra el 10è aniversari d’aquest iniciativa, que és el major esdeveniment relacionat amb la política de cohesió europea i que tindrà com a tema “Las regions i ciutats d’Europa: marcant la diferència”. Es durà a terme entre el 8 i l’11 d’octubre a Brussel•les.
La temàtica escollida pels Open Days d’aquest any es troba en sintonia, més que mai, amb l’acció de la CTP. Se centrarà en el creixement intel•ligent i verd i com la política de cohesió hi contribueix, així com en la cooperació territorial: un avantatge a Europa. El debat girarà al voltant de com es pot fer servir la cooperació com a eina per al desenvolupament regional, i també al voltant del valor afegit i millor ús dels Programes Regionals, els Agrupaments Europeus de Cooperació Territorial i la resta d’eines i instruments. Així mateix, es mirarà al futur analitzant la millor forma d’implementar el marc regulador proposat per la Comissió Europea per al període 2014-2020.
Els interessants poden trobar més informació a la pàgina web de l’esdeveniment.