El 7 d’abril a Pamplona, l’equip del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA) us convida a participar en una jornada de sensibilització i informació en el marc de la segona convocatòria de projectes oberta el passat 1 de febrer.

Us voleu presentar a la convocatòria de projectes? No us perdeu aquesta cita. Tot l’equip de POCTEFA hi serà present per ajudar-vos a elaborar la vostra candidatura i donar-vos els últims consells abans de presentar-la formalment al Programa. No deixeu escapar aquesta oportunitat, la convocatòria de projectes finalitza el proper 3 de maig.

La jornada presenta un programa complet: presentació del context europeu amb un expert d’Interact, finançament FEDER, autofinançament i cofinançament públics, normes en matèria de contractació pública i de publicitat, legislació sobre les ajudes estatals,… Es tractarà particularment la importància dels indicadors i l’avaluació dels resultats. També hi ha un espai de trobada i d’intercanvi d’informació, i podeu consultar els promotors de projectes del programa i els tècnics de POCTEFA.

No oblideu que el Programa Operacional de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra disposa de finançament de la Unió Europea, amb un pressupost total d’aproximadament 168 milions d’euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). L’import restant per a aquesta nova convocatòria arriba als 29,5 milions d’euros de FEDER i el percentatge d’intervenció del FEDER es fixa en un 65% del cost total elegible de les operacions. La Comunitat de Treball dels Pirineus és autoritat de gestió d’aquest programa europeu.

Més informació al lloc web de POCTEFA