Europa
Fins al 31 de juliol de 2010
L’1 de març de 2010 la Comissió Europea va adoptar un llibre verd sobre la protecció dels boscos a Europa titulat La protection des forêts et l’information sur les forêts dans l’Union européenne: préparer les forêts au changement climatique. La consulta finalitza el 31 de juliol de 2010.

Aquest llibre verd posa en relleu una sèrie de qüestions sobre el desenvolupament d’opcions futures per a la informació i la protecció dels boscos a Europa, dins un context de canvi climàtic. L’objectiu de la consulta és recollir l’opinió del públic sobre la qüestió. La Comissió Europea utilitzarà les respostes obtingudes com a font d’informació i guia per proposar accions complementàries amb la finalitat de preparar millor els boscos de la UE per al canvi climàtic. La consulta també permetrà projectar una actualització de l’estratègia forestal de la Unió Europea pel que fa al clima.

Per accedir a la consulta, aneu a http://ec.europa.eu/environment/consultations/forests_en.htm (ara per ara només està disponible en anglès)

Hi ha tres qüestionaris en línia, adreçats a la ciutadania, les organitzacions i les autoritats públiques. Si ho desitgeu, podeu enviar propostes lliures a l’adreça de correu ENV-U43-sector-forest@ec.europa.eu

Us recordem que aquest llibre verd serà objecte de debat en una conferència sobre la protecció forestal que tindrà lloc el 6 i 7 d’abril a Valsaín (Castella i Lleó), a iniciativa de la presidència espanyola.

Accedir al dossier de premsa