El proper 18 de setembre tindrà lloc a Bordeus el seminari Cooperació Territorial Europea 2014-2020, organitzat per la regió d’Aquitània
Durant la jornada, es presentaran els quatre programes de cooperació territorial europea coneguts com a INTERREG en els quals la regió participa. Així mateix, es facilitaran les claus per a la preparació de projectes de cooperació transfronterera.

Amb aquesta finalitat, s’han organitzat tres tallers relacionats amb temes com la investigació, la innovació i el desenvolupament tecnològic i econòmic; la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible dels territoris; i el capital humà i la inclusió social.

Així mateix, a la jornada hi participaran promotors i gestors de projectes que presentaran la seva experiència i ajudaran a respondre els dubtes dels interessats. Ludovic Lareynie, gestor de projectes del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA), presentarà les característiques principals d’aquest Programa, les seves prioritats i les possibilitats de finançament que ofereix.

L’esdeveniment està adreçat a universitats, centres d’investigació, associacions, empreses o institucions públiques –entre d’altres organitzacions- interessades en el desenvolupament de projectes de cooperació territorial europea i que desitgin conèixer les possibilitats de finançament que hi ha a la seva disposició. Si n’estàs interessat pots tramitar-ne la inscripció a través d’aquest enllaç.