Ja està disponible la web del Seminari de llançament del programa Interreg V-A Espanya, França, Andorra (POCTEFA 2014-2020)
Totes les persones interessades en assistir a la presentació del nou programa que tindrà lloc el 29 de setembre de 2015 a Saragossa es poden inscriure en aquest enllaç:
www.seminariopoctefa2014-2020.eu.

Les places són limitades per la qual cosa es recomana que les inscripcions es realitzin l’abans possible.

En aquest seminari, que durarà tota la jornada, es presentaran els eixos i objectius del Programa, es tractaran temes financers sobre els projectes i s’informarà sobre les novetats amb respecte al programa anterior. A més, se celebraran cinc tallers temàtics sobre els cinc eixos del programa durant els quals els assistents podran resoldre els seus dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb assumptes com el Programa o la candidatura de projectes. Així mateix, es donaran a conèixer exemples de bones pràctiques i es facilitarà el contacte entre socis de potencials projectes.

A la web del seminari hi ha disponible el contingut detallat del Seminari així com les dades pràctiques i el formulari per inscriure’s.

Uns dies abans de la cita, el 10 de setembre, s’obrirà la Primera convocatòria de projectes. Els beneficiaris tindran dos mesos per enviar les seves candidatures.

Podeu trobar aquí els primers documents de la Convocatòria.