Creada el 2010, la CECICN és una xarxa que promou la cooperació territorial entre ciutats transfrontereres. Reuneix sis xarxes transfrontereres i interregionals que representen més de 500 ciutats situades als territoris de frontera europeus i, per tant, el 37% de la població europea.
La CECICN treballa en un document estratègic sobre “ciutats i regions cooperant entre fronteres com una oportunitat per superar la crisi”.
Els membres de la CECICN exposen els beneficis de la cooperació territorial pel desenvolupament dels territoris de frontera i s’estableixen els reptes i oportunitats que neixen de la cooperació. El document demostra, amb exemples concrets, com la cooperació territorial és un factor clau per assolir els objectius establerts a l’Estratègia Europa 2020 i el Mercat Interior.

En aquest context la CECICN organitza el 1r Congrés sobre Cooperació Intel•ligent, un esdeveniment d’àmbit europeu que comptarà amb representació al més alt nivell de totes les institucions europees i xarxes que formen la CECICN.

Visiteu el web. Us hi podeu inscriure aquí.