NANTAS – País de Leira – França
Congrès – del 4 al 6 de mai de 2010
La 5e edicion de Rencontres nacionales del torisme e de lésers esportius de natura se tendrà a Nantas del 4 al 6 de mai de 2010.

Aquel rendètz-vos cò-construit per la Region País de Leira, lo Conselh General Leira Atlantica e lo Comitat metodologic amassa a cada edicion mai de 700 actors investits dins lo desvolopament durable del torisme e de lésers esportius de natura.

En favorisant la mesa en resal d’actors de l’espòrt, del torisme, de l’environament e de l’agençament del territòri, aquel eveniment visa a sostener lo transfèrt d’experiéncias, la mutualisacion de las competénças e expertesas.
En contribuissent al deseparacion entre los diferents camps professionals, coma objectiu de construire una expertesa collectiva indispensabla a un desvolopament durable de lésers esportius de natura.

Aquela 5e edicion permetrà d’aprigondir una problematica, de melhorar son expertesa e de descobrir d’autras experiéncias :
– 4 trajèctes tematicas per aprigondir un subjècte a partir d’experiéncias de terrenc remarcablas en preséncia d’expèrts e al travèrs de debats
– 2 sessions de 6 conferéncias tecnicas consacradas a la presentacion d’espleits e de metòdes necesaris a la bona realisacion de projèctes e a la mesa en plaça de politicas localas
– 2 conferéncias/debats internacionals
– 1 Forum sus las bonass praticas en preséncia d’actors del desvolopament durable de lésers esportius de natura.

Siti Web