El proper 27 d’octubre tindrà lloc a Tolosa el XXIX Consell plenari de la CTP. Es reuniran els presidents dels vuit territoris de la CTP i es farà un balanç de la presidència de Migdia-Pirineus dels dos últims anys, la presidència passarà a mans de Navarra després d’una taula rodona sobre el futur de la integració transfronterera (després de 2013) i el lliurament dels premis de la CTP. A més, com l’any passat, s’organitzarà un fòrum amb la participació de diversos beneficiaris del POCTEFA.

El fòrum dels projectes POCTEFA engloba més de 30 estands de presentació de projectes programats i en curs de realització, un estand d’informació i de trobada amb els gestors del POCTEFA, 300 participants procedents dels diferents territoris de la CTP… Aquest fòrum dels projectes del POCTEFA ha estat qualificat com a bona pràctica en el marc de l’avaluació del Pla de comunicació del POCTEFA. És una oportunitat per als participants i visitants de trobar els tècnics de l’STC, descobrir altres projectes, trobar altres actors del territori i aprendre de totes aquestes trobades.
 
No us ho perdeu! Veniu el 27 d’octubre a Tolosa, el Consell plenari de la CTPés un moment idoni de trobada dels actors pirinencs i una ocasió de fer balanç sobre la cooperació entre els seus territoris transfronterers.

Podeu baixar el programa o per inscriure-us-hi en línia, feu clic aquí.