Els premis han estat lliurats per dos membres del jurat encarregat de valorar les obres presentades a concurs. En primer lloc, Javier Manzanos, Director del Centre d’Art Contemporani Huarte ha fet lliurament del diploma a Amaia Gracia, guanyadora del Gran Premi del concurs, dotat amb 3.000 €. Gracia és una jove artista plàstica membre del Centre de Producció Artística Bilbaoarte, i el seu treball s’ha centrat en els Pirineus en els darrers anys.
A continuació, el membre andorrà del jurat, Alfons Valdés, arquitecte i pintor, ha fet una al•locució on ha dit que Andorra actua com a pont cultural entre els seus dos veïns. Prèviament, ha participat pintat amb els seus dissenys una fitxa de dòmino per col•locar-la entre les que cauran la jornada del 21. El guanyador del segon premi (dotat amb 1.000 €), Alexandre Montourcy, no ha pogut assistir a la cerimònia per compromisos laborals, però ha enviat un missatge on destacava la tasca de la CTP i el POCTEFA per transformar un obstacle, com és la frontera, en una font de trobada i intercanvi, influint en el treball dels artistes que hi viuen a prop seu.

 

Les obres d’ambdós guanyadors han pogut ser contemplades pels assistents al lliurament de premis i ja es troben exposades al Centre Huarte d’Art Contemporani fins al 30 de novembre.

¡Comparte este contenido, elige tu plataforma!