El passat 27 de setembre van tenir lloc les activitats de clausura del projecte CEM a Saragossa. Aquest projecte POCTEFA ha permès crear el Centre d’Excel•lència de la Moda (CEM), per incrementar l’eficàcia de les diferents àrees de les empreses del tèxtil en ambdós costats del Pirineu
Com a clausura de l’esdeveniment, es van celebrar unes jornades amb un intens programa d’activitats. Entre els diferents actes podem destacar la celebració, el dia 27 de setembre, al començament del dia, d’un cafè tertúlia i unes jornades tècniques. Allà es va presentar el projecte CEM i es van destacar les conclusions més importants. També es va celebrar una taula rodona on es va exposar l’evolució del mercat i del consum a França i Espanya i es va fer una anàlisi sobre els diferents canals de distribució: des del comerç, agents comercials, botigues multimarques i gran distribució de la moda.
Així mateix, es van presentar diverses col•leccions sobre la passarel•la i, de manera excepcional, va tenir lloc el XII Certamen de Joves Dissenyadors, dins les activitats de clausura del projecte Centre d’Excel•lència de la Moda. Sis dissenyadors finalistes van presentar les seves col•leccions en una desfilada i va resultar guanyadora Amabel García.

Posem a la seva disposició algunes fotos de l’esdeveniment.