El 5 de juny va concloure a San Sebastià ENERTIC, un projecte concebut per a contribuir amb el desenvolupament transfronterer del sector de les energies renovables i l’eficiència energètica a Espanya i a França.
El 5 de juny va concloure a San Sebastià ENERTIC, un projecte concebut per a contribuir amb el desenvolupament transfronterer del sector de les energies renovables i l’eficiència energètica a Espanya i a França. L’acte de clausura del projecte va coincidir amb la inauguració del primer edifici eco-intel•ligent i zero emissions del País Basc, centre que albergarà empreses pioneres d’ambdós costats de la frontera relacionades amb la innovació en aquests àmbits i la construcció de les quals ha estat l’eix del projecte ENERTIC.

La finalitat d’aquest edifici és reunir als actors de l’eficiència energètica i les energies renovables del País Basc i Aquitània en un solo espai, afavorint d’aquesta manera les possibles col•laboracions. Per tant, ENERTIC aspira a esdevenir un centre transfronterer de referència en aquests temes i en un espai de consolidació, creixement i generació de nous llocs de treball que enforteixin el teixit econòmic regional transfronterer.

El projecte ha estat cofinançat pels fons europeus FEDER a través del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013 (POCTEFA).

Podeu consultar aquí tota la informació sobre ENERTIC.