Una jornada de trobada entre empreses, organitzada en el marc del projecte TRANSTIC, serveix de lloc d’intercanvi de noves experiències i cerca d’oportunitats de negoci en el sector de les Tecnologies de la Comunicació i la informació (TIC).

El passat dia 20 de juny va tenir lloc a Bidart (Aquitània) una jornada Speed Meet-TIC en la que van participar més de 20 empreses de Navarra, País Basc i Aquitània especialitzades en el sector de les TIC.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el sector de les TIC en aquest espai transfronterer, promovent l’intercanvi i el treball conjunt entre Pimes, clústers i organitzacions empresarials a una banda i altra de la frontera.

La jornada va comptar amb una breu presentació de tres minuts per a cada empresa, seguida d’un speed date per debatre les possibilitats de negoci i de cooperació empresarial, al voltant d’una taula.

Aquesta acció s’ha dut a terme en el marc del projecte TRANSTIC, un projecte cofinançat amb Fons FEDER a través del POCTEFA amb el qual es pretén aconseguir un major desenvolupament econòmic dels territoris a través de l’impuls de les TIC.

Per a més informació sobre el projecte TRANSTIC, cliqueu aquí.