Bidasoa activa posa en marxa el Programa «A3 Innov Mugabe» per recolzar el diagnòstic de projectes d’innovació tecnològica en PIMES i MICROPIMES d’Irun i Hondarribia.
Aquest programa té com a objectiu finançar la prestació de serveis de diagnòstic tecnològic dirigits a la promoció d’accions d’innovació i millora competitiva, en 10 empreses de la nostra comarca.

Si teniu identificat un projecte d’innovació, us donem l’oportunitat de treballar durant uns mesos amb una empresa proveïdora de serveis especialitzada en l’àrea de diagnòstic. Aquestes empreses proveïdores podran ser des de Centres Tecnològics o Centres de Formació Professional, fins a Enginyeries especialitzades i altres empreses de serveis.

El 100% del cost del servei de diagnòstic tecnològic prestat pel proveïdor està finançat per Bidasoa activa mitjançant el Projecte Innov Mugabe, finançat pel Programa POCTEFA de la Unió Europea, i es fixa en 5.000 euros (sense IVA).

A causa de les diferències en els reglaments a una banda i altra de la frontera, el programa no es pot posar en marxa amb les mateixes bases. Però des de la Communauté de Communes Sud Pays basque s’estan elaborant les bases per poder iniciar aquest programa molt aviat. Els futurs candidats hauran d’estar atents a la web del Projecte Innov Mugabe i de la Communauté de Communes Sud Pays basque!

Respecte el programa posat en marxa per Bidasoa activa, el termini de presentació dels projectes acaba el 25 de febrer i, abans dels 12 de març, es comunicarà a les empreses sol•licitants la resolució del Programa. Les empreses beneficiàries hauran de realitzar el diagnòstic i lliurar la documentació justificativa entre el 12 de març i el 12 de juny.

Més informació en la pàgina de Bidasoa activa: www.bidasoa-activa.com, o al telèfon: 943 633 076.