El proper dissabte 2 de juliol comença la segona edició de TRANSPYR, acte inscrit en el projecte 2011, l’Any dels Pirineus. Es tracta d’una marxa ciclista no competitiva que consta de 8 etapes i que tindrà lloc del 2 al 9 de juliol de Roses a Sant Sebastià.

Cada etapa té una distància mitjana de més de 100 km i uns 2.500 m de desnivell positiu, fet que la converteix en un esdeveniment únic i una de les marxes de BTT més dures d’Europa. La TRANSPYR – TRAVESSA DE DOS MARS uneix el mar Mediterrani amb l’oceà Atlàntic/mar Cantàbric creuant els Pirineus amb bicicleta de muntanya a través de la vessant sud, amb sortida a la platja de Roses i arribada a la platja de Zurriola de Sant Sebastià.
En aquesta segona edició, a més de doblar el nombre de participants (uns 200 ciclistes), s’internacionalitza encara més amb ciclistes de Mèxic, Holanda, Bèlgica, els EUA, Àustria, Eslovàquia, Suïssa, Itàlia, Portugal, França, Finlàndia, Gran Bretanya i pràcticament totes les comunitats autònomes espanyoles.
Més informació a www.pyrineo.eu.