Jaca acollirà, el proper diumenge 20 de setembre, l’esdeveniment del Dia de la Cooperació que organitza anualment la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) en el seu paper com a Autoritat de Gestió del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA).

La gastronomia de qualitat i l’alimentació sana seran els fils conductors de l’espectacle gastronòmic i musical que s’organitzarà a Jaca el matí del diumenge. Els protagonistes de l’esdeveniment seran els gustos del Pirineu com a nexe entre els habitants d’ambdós costats de la serralada. Els mestres de cerimònies, cuiners francesos i espanyols.

La Comunitat de Treball dels Pirineus aprofitarà el Dia de la Cooperació Europea per donar a conèixer als habitants i turistes de Jaca els resultats de la cooperació obtinguts durant el període 2007-2013.

L’empresa pública del Govern d’Aragó, Sarga i la fundació FUNDAGRO, socis del projecte GUSAPIR, s’encarregaran de l’organització i el desenvolupament de l’esdeveniment. L’objectiu del projecte GUSAPIR es promoure i afavorir la cultura del Gust i dels Sabors prop del gran públic de la zona transfronterera, a través dels productes tradicionals de qualitat i de la gastronomia regional.