El diumenge 20 de setembre, Jaca acollirà la celebració del Dia de la Cooperació Europea
Jaca acollirà, el proper diumenge 20 de setembre, l’esdeveniment del Dia de la Cooperació que organitza anualment la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) en el seu paper com a Autoritat de Gestió del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA).

La gastronomia de qualitat i l’alimentació sana seran els fils conductors de l’espectacle gastronòmic i musical que s’organitzarà a Jaca el matí del diumenge. Els protagonistes de l’esdeveniment seran els gustos del Pirineu com a nexe entre els habitants d’ambdós costats de la serralada. Els mestres de cerimònies, cuiners francesos i espanyols.

La Comunitat de Treball dels Pirineus aprofitarà el Dia de la Cooperació Europea per donar a conèixer als habitants i turistes de Jaca els resultats de la cooperació obtinguts durant el període 2007-2013.

L’empresa pública del Govern d’Aragó, Sarga i la fundació FUNDAGRO, socis del projecte GUSAPIR, s’encarregaran de l’organització i el desenvolupament de l’esdeveniment. L’objectiu del projecte GUSAPIR es promoure i afavorir la cultura del Gust i dels Sabors prop del gran públic de la zona transfronterera, a través dels productes tradicionals de qualitat i de la gastronomia regional.