El dia 15 de juny va tenir lloc la jornada «Matchmaking Event in Energy» a Lleida, organitzada per la Universitat de Lleida (UdL) i la Universitat Pública de Navarra (UPNA) en el marc de les activitats definides al projecte EBRoS2020, amb la participació de la Dra. Luisa F. Cabeza, experta en energia
L’esdeveniment va permetre la trobada entre grups d’investigació, empreses i institucions d’Aragó, La Rioja, Navarra, Lleida, Aquitaine i Midi-Pyrénées que busquen fer nous contactes per desenvolupar projectes europeus de manera conjunta, crear noves associacions d’investigadors o potenciar la transferència de tecnologia.

A més, el dia 18 de juny es va celebrar a Saragossa un esdeveniment sobre “El procés de sol•licitud d’un projecte de R+D+I.

El projecte EBRoS2020 se centra en l’enfortiment de la col•laboració transfronterera en matèria d’investigació i innovació entre les Universitats del Campus Transfronterer EBRoS, format pel Campus d’Excel•lència Internacional Iberus (Universitat de Saragossa, Universitat Pública de Navarra, Universitat de la Rioja i Universitat de Lleida) i la seva extensió a la Universitat de Pau et des Pays de l’Adour i la Universitat Federal de Toulouse Midi-Pyrénées.