El President de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) i Ministre d’Afers Exteriors d’Andorra, D. Gilbert Saboya Sunyé, va visitar Jaca el passat 9 de maig amb motiu de la Diada d’Europa.
El President de l’organisme transfronterer va conèixer la seu de la CTP, instal•lada en Jaca des del naixement de la institució fa més de 30 anys, on va mantenir una reunió amb l’equip tècnic de la CTP i del POCTEFA. Posteriorment va ser rebut a l’Ajuntament de Jaca per l’Alcalde, Víctor Barrio, i membres de la corporació municipal i va signar el Llibre d’Honor de la ciutat.

“La cooperació transfronterera és molt important per al desenvolupament social i econòmic de les regions que componen la CTP. En la diada d’Europa és important senyalar els avenços que hem fet en aquest sentit, però encara hi ha molt a fer. Així doncs, seguirem col•laborant a ambdós llocs del Pirineu", va destacar el president de la CTP durant la seva primera visita a la localitat des de que ocupa el càrrec.

En aquesta visita, el President va poder conèixer també la seu històrica de la CTP, que es troba en el centre de la ciutat, en la Torre del Rellotge.