La Comunitat de Treball dels Pirineus convoca la primera edició del concurs de fotografia ‘El meu estiu als Pirineus’, una iniciativa que tracta de donar a conèixer i posar en valor el patrimoni natural i cultural del territori pirinenc a través de la fotografia.

Per participar, s’ha de tenir més de 18 anys i enviar les fotografies entre el 18 d’agost i el 30 de setembre a la següent adreça electrònica: ctppoctefa@gmail.com. El guanyador obtindrà una estada de dues nits en l’hotel Reina Felicia de Jaca, municipi situat al peu dels Pirineus que compta amb una àmplia oferta d’oci i és la seu de la CTP des de fa més de trenta anys.

Per a participar en el concurs, el candidat haurà de ser seguidor de la CTP en Twitter (@ctppoctefa) o clicar “m’agrada” a la seva pàgina de Facebook (Communauté de Travail des Pyrénées/Comunitat de Treball dels Pirineus).

Les imatges presentades en el concurs es faran públiques a través de les xarxes socials sota el hashtag #PirineosEuropeos. Si estiueges als Pirineus, no tens excusa! Participa!

Podeu consultar les bases completes del concurs a través d’aquest enllaç.